Satura rādītājs:

UCL iegultais "tyverialarm": 7 soļi
UCL iegultais "tyverialarm": 7 soļi

Video: UCL iegultais "tyverialarm": 7 soļi

Video: UCL iegultais
Video: IELTS speaking tips [urdu] | English fluency [2022] 2024, Jūlijs
Anonim
UCL iegults
UCL iegults

viņas fortæller jeg om min tyverialarm

1. darbība:

2. darbība: iegultās programmēšanas pamata Tyverialarm

I denne instructable vil jeg vise hvordan jeg har lavet et

signalizācijas sistēma vir virved ved hjælp af en magnetisk sensor der samtidig indstillet efter timer så den selv skifter mellem standby tilstand og alarmtilstand. Hvor standby vil alarmen aldrig aktiveres. I alarmtilstand vil den kunne aktiveres hvis magnetsensoren registrerer en ændring. Alarmaktivering vil aldrig kunne ske i standby tilstand. Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmen er i.

3. solis: Materialer

Materiāls

· Arduino MEGA 2560 ar USB aizliegumu līdz datoram

· Pieskāriena sensors

· Halles magnētiskā lauka sensors

· RGB gaismas diode

· Maizes dēlis

· Ledingers

4. solis:

kodings

at atrast ud af hvor lang tid Arduinoen har været i steppet, bruger Millis funktionen der tæller tiden via millisekunder og bruger intervaller i koden har jeg simuleret en time til at være 1 sekund. For at nemmere for at teste og bedre and kunne vise løsningen.

Nē, ja ir gaidīšanas režīms, jūs varat nokļūt līdz skiftai līdz trauksmes signāla stendam, jūs varat noklikšķināt uz skrūves un atvilktnes pie magnētiskās ikras.

Nerādiet trauksmes stendu. Skal der hvis sensoren mister aizliegt til magneten alarmen aktiveres and kan deaktiveres hvis trykknap bliver trykker and returnerer til alarmtilstand. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den, er i. som går fra 1-7 og går videre to 1 efter 7. samtidig er der en der fortæller tilstand og hvilken farve den lyser.

5. darbība

Temperatur sensoren er i virkeligheden en magnetsensor men

kunne ikke finde en ordentlig i programmet.

6. solis: IO saraksts

Magnēta sensors = 2

RGB sensors

Grons = 9

Rød = 11

Blā = 12

trykknapper

Magnēts = 3

Pieskarieties = 4

7. solis: diskusija

Jeg har lavet et simpelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den bliver brudt og sat op sådan at denholder styr på weekend i forhold til hverdage der kan sætte en alarm i band de tidspunkter man har brug for en tyverialarm på f.eks. Arbejdspladser.

Videre udvikling

for udvikle mere på produktet kan jeg installer Bluetooth så jeg ikke behøver at røre ved alarmen men deaktiveres via trådløse aizliegums. Varat izmantot WIFI, kas ir aizliegts un stāvošs. Samtidig har jeg planer om at lave udvidelser sådan and det kan bruges som et alarmsystem til and kunne reagere som brandalarm og mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der registreer vand og brand. Samt andre typer som man kan bruge en alarm for.

Ieteicams: