Satura rādītājs:

EAL - pieteikšanās sistēma: 4 soļi
EAL - pieteikšanās sistēma: 4 soļi

Video: EAL - pieteikšanās sistēma: 4 soļi

Video: EAL - pieteikšanās sistēma: 4 soļi
Video: Ривз: Музей четырёх часов утра 2024, Jūlijs
Anonim
EAL - pieteikšanās sistēma
EAL - pieteikšanās sistēma

Ievads

Vi har valgt og lave et adgangskontrol system, som via Arduino kanstyres med brikker og kort. Viņas labākie motīvi detalizēti ir tilladelse til at komme igennem en specificik dør. Dette lagers i en database, som vi har oprettet. I datubāzē ir īpašas ziņas par grāmatām un grāmatām līdz labākajam "Nøgle", på den måde har man altid overblik over hvem der har været igennem døren og hvornår. Dette kunne f.eks. være brugbart i aizliegt med tyveri eller lign. Den tilknyttede hjemmeside giver mulighed for at se hvem der sidst har været yesnem døren, and endvidere er det muligt and låse døren op directte fra hjemmesiden.

1. darbība: Arduino Opkobling

Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling
Arduino Opkobling

Anvendte komponents:

Nøglebrik

Nøglekort

Arduino Mega 2560.

RFID-RC522.

LED (gaiši, gaiši, gaiši)

Maizes dēlis.

Ledninger.

LEDninger pozicionētājs:

Arduino: pin GRD-RFID-RC522: pin GRD

Arduino: pin 3V-caur Breadboard-RFID-RC522: pin 3V

Arduino: pin 50-RFID-RC522: pin MISO

Arduino: pin 51-RDID-RC522: pin MOSI

Arduino: 52. tapa-RFID-RC522: kontakts SCK

Arduino: pin 53-RFID-RC522: pin SDA

Arduino: pin 5-caur Breadboard-RFID-RC522: pin RST

Arduino: pin 6-caur maizes dēli-RFID-RC522: pin GRØN på LED

Arduino: pin 7-caur Breadboard-RFID-RC522: pin RØD på LED

Arduino: pin 8-caur Breadboard-RFID-RC522: pin BLÅ på LED

2. darbība: Arduino programmēšana

Arduino programmēšana
Arduino programmēšana

Arduino programmētājs un lavetud no en anden model to brug af RFID’en. Šim modelim ir piekļuve un atkārtota ieeja sistēmā. Der er blevet ændret på hvilke data den skal sende op till adatbasen. Endvidere er der blevet programmēt un tilføjet funktionen til and låse op from hjemmesiden da døren bliver styret gennem Arduino. Datu som Arduino'en skriver and monitororen, er de data den sender videre to Node-red og videre till Databasen. Vores udgave af programmeringen findes her på siden.

3. darbība: 3. darbība. Sarkans mezgls

3. solis-mezgls-sarkans
3. solis-mezgls-sarkans
3. solis-mezgls-sarkans
3. solis-mezgls-sarkans
3. solis-mezgls-sarkans
3. solis-mezgls-sarkans

Node-RED er et program som brugestil at aizliegt forskellige enheder med hinanden. Det er herfra at Arduino og dataasen har aizliegts til hinanden og det er også her Arduino’en er koblet op på hjemmesiden. Det er muligt and sende informationer begge veje, det afhænger dog af hvordan man har opsat de forskellige funktioner.

Vi bruger vores Node-RED til and sende de data som Arduino’en viser i aizliegt med med når nøgle brikkerne føres forbi RFID-RC522 scaneren, til at sende till Databasen. Ydermere bruges dataene når der skal skrives på hjemmesiden hvem der logger ind eller hvis man skal åbne døren fra hjemmesiden.

Beskrivelse af valg

Es izvēlējos sānu ēdienkarti, kur man ir forskellige valgmuligheder, vai nu funktion er designet til at kunne noget forskelligt, eller communicationere med forskelligt Hardware. Herunder vil der være en beskrivelse for, hvad de funktioner vi har valgt bruges til.

Som vist på billedet har vi til venstre en start funktion der hedder Serial. Dens funktion er in den læser data'en fra en specific port. Viņas programmētājs ir pieejams, izmantojot datus, kas ir pieejami, izmantojot vislabāko USB portu. Det er her Arduino'en er koblet til. Datu som Arduino'en sender vil blive modtaget på denne port af Node-Red.

Sērijas funkcijas ir pieejamas līdz pat 3 funkcijām. Øverst har vi valgt en funktion der hedder Debug, dens funktion er and fortælle hvilke informationer den får ind, i højre side er findes fanen Debug. Åbner man Debug'en vil der her informator den får ind no Serial funktionen.

Strengen i midten, bestående af 2 elementer, er sat i forlængelse med hinanden, der har vi først en Funktion. Det er her at vi beder den om at sende de data'er som den får ind videre. Šī ir funkcija, kas nodrošina spēcīgāku derību MYSQL. Det er den som er kodet til at video hvor Funktion skal sende de data'er hen som den får ind.

Som sidste led på strengen fra Serial har vi Tekst funktionen. Deter den som bruges til at skrive til Dashboard/Hjemmeside.

4. solis: 4. solis. Datu bāze

4. solis. Datu bāze
4. solis. Datu bāze

Pie pieteikšanās sistēmas virker optimalt, er der tilknyttet en database, som får oplysninger fra control panelet. Informācijas sniedzējs, kas bieži vien modificē, bieži vien nogle lange numre, da de repræsentere navnene på nøgle brikkerne. Deter her inde in dataasen vi knytter de forskellige nøgler til forskellige brugere. I vores tilfælde har vi bygget databaseasen op med 2 forskellige tabeller. Den ene tabel er hvor man opretter navn, adresse, sted. I den anden tabel er der BrickID, Tid og sted. Det er denne tabel som er tilknyttet Node-Red. Når Arduino'en sūtītājs sine data ind, så bliver de modtaget i denne tabel. Hvis man ønsker at video noget omkring en bestemt person så skrives navnet personai i et program, som er tilknyttet databaseasen, i dette tilfælde det det Visual Studio. Viņas kan man skrive navnet på den person som man ønsker at se data på. Viņas vil oplysningerne om brugeren fremgå sammen med det tilknyttede BrickID fra den anden tabel. Dermed vil den vise tidspunkterne hvor brugerens brik er blevet brugt til at åbne døren. Det kunne f.eks. også være man søgte på et specificikt tidspunkt, her vil den så fortælle hvilken person der har været på stedet på det givende tidspunkt.

Ieteicams: